We gaan er iets onvergetelijks van maken!


Een persoonlijke en intieme trouwceremonie maken kost tijd, aandacht en passie. Daarbij is het uiteraard belangrijk dat wij een klik hebben. Jullie kunnen bepalen of er een klik is in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kan zijn bij jullie thuis of ergens op locatie. Met een lekker drankje erbij kunnen we bespreken wat jullie wensen en ideeën zijn en elkaar een beetje leren kennen. 

Mocht de klik er zijn dan gaan we met elkaar bouwen aan een ceremonie zoals jullie hem in gedachten hebben, ik kom een ruime periode voor de huwelijksdag naar jullie toe om dit uitgebreid te bespreken. Hierbij vraag ik jullie het hemd van het lijf, laat ik vragenlijsten achter die jullie onafhankelijk van elkaar invullen. Tevens hoor ik dan graag wie ik eventueel van de ouders/vrienden/getuigen mag benaderen om nog meer te weten komen over jullie om de zo volledig mogelijk, op jullie liefde afgestemde, ceremonie te kunnen vormgeven.

Verder onderhouden we zoveel mogelijk contact via de telefoon of mail.

Op de grote dag ben ik ruim van te voren aanwezig om de ceremoniemeester, getuigen en  jullie te begroeten alvorens we een prachtige herinnering gaan maken met elkaar!   

"I now pronounce you man and wife, you may now change your Facebook status."


Burgerlijk Huwelijk

Wil je graag in je eigen gemeente trouwen maar met een door jou zelf uitgekozen trouwambtenaar?     NO PROBLEM!

Het huwelijk moet daarvoor op door de gemeente aangewezen plekken plaatsvinden. 

Kiezen jullie er voor om dat met mij als trouwambtenaar te doen  dan kan ik mij als zelfstandig trouwambtenaar oftewel BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) -  bij de meeste gemeenten -  voor één dag laten beëdigen bij de rechtbank in de gemeente waar getrouwd wordt.

Ceremonieel Huwelijk

Droom je er van het jawoord te geven in een weiland, de achtertuin, je stamkroeg of dat mooie kasteeltje? 

Wil je het jawoord geven op een zondag of midden in de nacht?  YOU NAME IT!

In een ceremonieel huwelijk kun je doen wat je wilt, waar je maar wilt. Om het huwelijk wettig te maken, kun je op een voordelig tijdstip even langs de gemeente gaan met je getuigen om je officiële jawoord te geven. 

Voor een ceremonieel huwelijk hoef ik me als zelfstandig trouwambtenaar niet te laten beëdigen bij de rechtbank van de gemeente waar getrouwd wordt.

Huwelijk over de grens

Altijd al in het huwelijksbootje willen stappen op het strand van Ibiza of in dat schattige dorpje in Italië?  

Om een huwelijk in het buitenland wettig te maken, kun je op een voordelig tijdstip even langs de gemeente gaan met je getuigen om je officiële jawoord te geven.

De trouwceremonie in het buitenland  kan volledig naar jullie eigen wensen worden ingevuld. Waar, wanneer en met wie. THE SKY IS THE LIMIT!

Voor een huwelijk in het buitenland hoef ik me als zelfstandig trouwambtenaar niet te laten beëdigen bij de rechtbank.ROZE HUWELIJK

Een huwelijk is een huwelijk of dat er nu eentje is tussen man-vrouw, vrouw-vrouw of man-man. Ik ben er trots op dat mensen van het gelijke geslacht met elkaar mogen trouwen in Nederland en verzorg dus met alle liefde jullie ceremonie, graag zelfs!

HERBEVESTIGING (RENEW YOUR VOWS)

Het huwelijk laten herbevestigen en opnieuw JA zeggen tegen elkaar vind ik een geweldige trend. Het maakt niet uit hoe lang jullie al getrouwd zijn of om welke reden jullie dit moment nog eens willen herbeleven. Ik zal met dezelfde passie en hetzelfde enthousiasme jullie huwelijk opnieuw "voltrekken". 

NIET TROUWEN MAAR "HOUWEN" 

Willen jullie niet trouwen voor de wet maar wel  - ten overstaan van familie en vrienden - uitspreken elkaar lief te hebben voor het leven dan is dat ook uiteraard ook een toffe mogelijkheid. Ook dan maken we er samen wat moois van! 

N.B. Bij alle niet wettige ceremonies worden de aktes getekend als ware het officiële documenten, indien gewenst hoeven jullie gasten niet te weten dat er voor het wettelijke gedeelte al in een eerder stadium een bezoek is gebracht aan het gemeentehuis!


Hebben jullie kinderen? Dan betrek ik ze graag in de ceremonie en krijgen ze hun eigen taakje, eventueel kunnen ze hun eigen kinderakte tekenen waarmee ze "toestemming" geven voor het huwelijk tussen pappa en mamma.

Willen jullie dat ik een speciaal persoon betrek in de ceremonie, dan doe ik dat met liefde.
Interactie met de gasten maakt een ceremonie nog persoonlijker.   

Speciale of gekke suggesties, geen probleem. Alles kan, niets moet!